2007. február 11., vasárnap

PASO RULEZ!

Ez megint úgy volt, hogy sose lehet tudni, hova keveredsz szombat éjjel.

Tízre úgy kb. hat ember már ott volt a Bodóéknál az átlag tizenkettőből, akire lehet még számítani ebben a városban: értsd nem köti le a hátfájása, a kakispelenka, a munkaalkoholizmusa, a depressziója, a csaja, az anyukája, vagy az elhatalmasodó elmebaja.

Indításképpen, benyomtunk egy Jim Beamet, meg egy rekesszel a maradék Kozelből és Staropramenből, amiket Toma csempészett át a múlt héten, amikor átruccant a határon túlra valami „csapatépítő tréningre” egy kisteherautóval. Ezzel ipari méretekben elment az idő, amikor felberregett a telefonom, az Ikrek voltak, hogy hol a bús p-ba vagyunk már, amikor PASO lesz az A38-on.

Honnan tudjam én azt, bm, mondtam, mikor most estem be Stuttgartból, és reggel még abban sem voltam biztos, hogy a székesfővárosban fogok landolni, és nem mondjuk honoluluban. Ez persze kamu - én is tudtam.

Ne szívassál már, Főnök, hörög Ede, hanem kapjátok össze magatokat és zúgás ide. Tomának meg meg lett mondva.

Nézek Tomára - na annak aztán meg - vörös a feje, és KGB Abszolút vodkás üvegével hadonászik…

Ez a szedjétek össze magatokat nem akart menni túlságosan. 11-kor még mindig ott ültünk, egyrészt az ember nem hagy úgy csak ott mindenféle zugpiákat, amiket Bodó elénk pakolt, másrészt vártuk a csajokat (Katát leszámítva) -

Angel, mint az várható volt, 9. 40-kor gondolta meg magát, hogy ha már az a kivételes szerencse érte, hogy véletlenül Bp-n vagyok ezen a hétvégén, akkor ő most mégis átjön inkább hozzánk Verával és még néhány csajjal, akivel ötyéztek aznap este. Ez azért volt jó, mert lazulást terveztek eredetileg, tehát se felöltözve nem voltak, se kikenve, így még vagy másfél órán keresztül b.tuk a rezet, mire átértek Vera három sarokkal arrébb lévő lakásából. Gond egy szása. Megjöttek, és a hangulat végképp a tetőfokára hágott.

Aztán rájöttünk, hogy anyag nélkül mégse mehetünk PASO-ra - és itt felmerültek bizonyos logisztikai problémák, azon túl, hogy már így is be voltunk állva rendesen. Akkor megint felberregett a telefonom, az Ikrek most már nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket vágtak a fejünkhöz szinkronban, és hosszasan ecsetelték, hogy hogyan fognak mindenkit odaszegezni a falhoz, ha azonnal nem indulunk el, és a többivel meg ne foglalkozzunk. Megállapítottuk, hogy Novothny Egy és Kettő is már rendesen betépett. Ez megnyugtató volt.

A kb. 10 fokos langymeleg szellőktől némiképp kitisztult a fejem, mire szakaszosan átértünk, nem maradtunk le semmiről. Végig agonizálhattuk Popivant, Angel szabályosan belapult a terem leghátsó sarkába, hátha onnan kevésbé hallatszik. Nekem egyébként valamilyen szinten bejön időnként, Boda kifejezetten kedveli őket, de Tomával és az Ikrekkel nehéz volt bírni.

Egész kevesen voltak, meg is lepődtem. Bodával éppen azon tipródtunk, hogy mindjárt beszakad a mennyezet, vagy süllyedni kezd a hajó, ugyanis öt betervezett PASO koncertből rendesen csak kettőt sikerül a végén meghallgatni, ilyen a formánk, amikor a Pannonia Allstars SKA Orchestra beállt, mi meg, mint az várható, volt végig tomboltuk az egészet.

,,fekete fehéren lobogó zászló, messziről jelzi, hogy mi lesz a zárszó, nem kell gyűlölet, hisz hozzánk tartozol, lehetsz fekete sárga vagy kreol, nem a düh hajtja a lábad hanem a ritmus, elvetélt gondolat a rasszizmus, mindenki együtt itt senki se zavar, szóljon hát hangosan a Pannónia dal"
(PASO-PASO)

8 megjegyzés:

Toma írta...

PASO rulez!

Fizessuk be egy PASOra Orbant, hatha attol kiereszti a gozt...

Névtelen írta...

Haha, azt megneznem, ahogy pogozik a Demokrata cimlapjan...

Jo volt a buli, de oszinten szolva a popivanny akkora sokkot okozott, hogy az orvoslasara bevitt vesz-alkoholnak koszonhetoen tul sok konkret emlekem nem maradt a koncertrol

kgb

Névtelen írta...

Kunzler, ezt valami rajongod kuldte?
Nagyon kedves tole, mindenesetre, igen figyelmes, gondolom valami Valentinnapi kedvesseg :-)

kulon poen, hogy mindegyik link .info kiterjesztesre mutat.
"Where the world goes for information"
haha

kgb

Ignis Ardens írta...

Toma
Vizionalom a csokat a Ska-bAH-dUBRA

KGB
Oregszel, ha sokkot okoz egy kis magyar alterjazz.

Ezt a szart meg a stuttgarti City Ladies escort sefvice-tol kuldtek Nektek a csajok:))

Kunz

Boda írta...

az a jó ebben a művedben, hogy míg kimerítően értekezel néhány drogos, alkoholista szétcsúszott seggfejről, valójában a PASO-ról semmit sem tudunk meg, pedig tényleg k.va jók: lazák, jópofák, volt hangulat - kivételesen hely is - Panamo zseniális, és a fúvós szekció már-már megközelíti a Placid Jazz-t:))

Névtelen írta...

Most szolok, hogy III. 10-en PASO az A38-on.

Ede

Névtelen írta...

Gondoltam megnézem ezt a híres-nevezetes blogot, Kata azt állította szerepelek benne. Hát, tényleg. Mint buli-hátráltató női tényező:)) Mikor tudtatok ti nélkülünk bulizni menőmanók??? És ki vinne utána haza???
Vera

Névtelen írta...

Thanks for the erdekes informacio