2007. szeptember 11., kedd

ABSZURD HORDA

ABSZURD HORDA

Abszurdisztán ébresztő!

kunzler-bodó koprodukció

(Az írást a Magyar Gárda Alapító nyilatkozata ihlette, csak az tehet róla, nem a Gyurcsány, nem a zsidók és nem a nagyanyánk, avagy ne kérj olyat, ami esetleg valóra válik.)

Egy olyan pillanatban, amikor az abszurdság fizikai, lelki és szellemi önvédelem híján maradt. Egy olyan pillanatban, amikor nemzetünknek már nincs hová hátrálnia. Egy olyan pillanatban, amikor már csak magunkra számíthatunk.

Abszurdiak! A „nemzetközi helyzet” egyre fokozódik.

Nyilvánvaló, hogy az Ocsmány vezette nemzetáruló balláb-kormány a végpusztulásba dönti az országot. A judeoplutokrata, liberálbolsevik veszélytől való páni rettegés a tetőfokára hág:

Támad a Mars!

Az ABP és ALP (Abszurdisztáni ÍBaloldali Párt, Abszurdisztáni Liberális Párt) balláb hazaárulók gyülekezete, ezt be is bizonyítjuk, mivel köztudomású, hogy

* gyerekgyilkosok
* egereket esznek
* és a nemzethalált vízionálják.

Nem emberek, az ALIEN hozzájuk képest barátságos ufó, ezek a seggedből jönnek ki, nem a hasadból, egyetlen ép gondolatuk sincsen, nem is lehet, vagy genetikailag szemetek (zsidók) vagy megfertőzte őket a pestis gyurčanicus hungaricus, egy közismert magyar-román vírus, ami már sikeresen végzett nem csekély számú állammal.

De nehogy már azt higgye valaki, hogy nekünk túlfejlett ellenségképünk, paranoiánk van, hogy hisztériára hajlamosak vagyunk, ez mind a vérrögös abszurdi nyalóság!!!

Már csak egyetlen kiút van: nincs más választásunk, meg kell alapítanunk az Abszurd Hordát. Lássuk be, ez az egyetlen lehetőségünk.

MIÉRT JÓ NEKÜNK A HORDA?

AZ ABSZURD HORDA pártok és határok felett áll. A nemzetközösség erő- és érdekközössége akar lenni. Életre hívója és támogatója mindannak, ami nemzeti felébredésünk és felemelkedésünk irányába mutat, de megingathatatlan gátja az abszurdság szellemi és fizikai gyengítésének.

Végre! egy szervezet, ami végleg leszámol a demokráciába vetett illúzióval - elegünk van belőle. Szeretett vezérünk Bognár főabszurd alatt

* 4 kopek volt a kenyér
* három a fagylalt és
* nemcsak a Pistinek állt fel.

Leszámolunk a pártokkal, a parlamenttel mert

* értelmetlen bohóckodás
* olyat én is tudok
* különben is, mindig nekem van igazam
* az meg ne tévesszen meg senkit, hogy a Hordát is egy szélsőjobboos párt balszárnya hozta létre…

De leszámolunk az alkotmányossággal, ezzel az egész csökevényes politikai rendszerrel IS!!!

A középpontban a jól meghatározható nemzet, nemzetközösség áll, amibe az abszurdok tartoznak. Nem ám az idegenszívű hottentották, balliberális félrekamatyolók, drogos agyalágyultak, akik a nemzettest elkorcsosítására szövetkeztek.

Az Abszurd Horda felkiáltó jel kíván lenni! Üzen mindazoknak itthon és a nagyvilágban, akik nemzeti széttagoltságunkban, megtörtségünkben és megsemmisítésünkben érdekeltek: Nem hagyjuk! Üzen mindazoknak, akik ha nemzetünk sorsáról van szó, tespedtek, célvesztettek vagy meghunyászkodók: Ébresztő! Végül üzen mindazoknak, akik régóta sóvárognak egy szebb abszurdi jövő után: Eljött az idő!

Az Abszurd Horda a következő feladatokat tűzi maga elé:

* A besorozott és felesketett gárdisták fizikai, lelki és szellemi képzése és önképzése, hogy feladataikat - elsősorban kertrendezés, kutyaszartakarítás és utcaseprés - példamutató hatékonysággal, kellő erővel, céltudatossággal és alázattal hajthassák végre.
* Aktívan vegyen részt katasztrófa-elhárításban, rend- és polgárvédelmi feladatokban.

--- mert nincsen erre elég szervezet, ahová be tudnánk lépni, nem hagyják a szemét judeoplutokraták!!!!!

* Rendkívüli helyzetben a nemzeti önvédelem erősítése.

Már most rendkívüli helyzet van abszurdiak! Ez így nem mehet tovább!!!

NE HAGYJUK, HOGY A RAFINÁLT MAGYAROK MEGELŐZZENEK EGY MAGYAR HORDÁVAL (LE VELÜK!), ABSZURDIAK ELŐRE!!!!

MÉG TÖBB FELKIÁLTÓJELET!

1 megjegyzés:

Ignis Ardens írta...

kommenteket lásd:
http://ignisardens.blogter.hu/?post_id=188812