2007. szeptember 9., vasárnap

FASISZTÁKKAL TÁNCOLÓ

Miért tartok én a magyar fasisztáktól? miért gondolom azt, hogy náciveszély van?
Azt gondolom, komolyan, én hülye, hogy jön a dunábalövés?

Ezek a kérdések azok, amikkel bombáztok, amióta megírtam örökbecsű művemet a „szeptemberi anyázást” abban a különös lélektani pillanatban, amikor elmész innen, és mire visszatérsz, úgy érzed, már nem tudod, hová jöttél vissza.

1. Mit mondanak a nácik? - Te is egy büdös zsidó vagy.

Sok minden vagyok, zsidó éppen nem (tudtommal, de erről még eldiskurálok Júliával). De lehetnék. Ahogy bárki. Senki sem maga dönti el, hogy hová szarja a gólya.

De személyes pechem: valóban vannak tapasztalataim, arról, milyenek élőben a zsebnácik, ha szabadjára engeded őket. És, mi lesz a vége. Rendszerint minimum valaki meghal. Jó esetben csak megnyomorodik, egy életre.


2. Mit mond a ballib? Eddig is voltak fasiszta szervezetek itthon, eddig is ezt gondolták. A cigányokat eddig is verték, csak az kevésbé volt látványos.


Eddig is verték a cigányokat - szórványosan, vagy rendszeresen. Ez igaz. Leszartuk, ez is igaz. Ez nem ok arra, hogy továbbra is leszarjuk. Különösen, ha van pofájuk EMBEREKET a tévé előtt verni. És nem félnek, hogy valaki bemószerolja, leállítja, letartóztatja és lesitteli őket. Nem félnek- ez fontos. Miért nem?

Mert mögöttük a közhangulat? Gyanítom, sokan megelégedéssel nézték. Gondolom, a Demokrata agymosó-tevékenysége kezd beérni. Eltelik egy kis idő, amíg a frusztrált agyak megtelnek kellő intenzitású gyűlölettel, és felszívják, mint a szivacs azt a sok mocskot, ami feléjük ömlik: Csintalan bácsi a tévéből, Orbán a szószékről, Lovas az újságból, és a kurucinfó a netről. De egy idő után túlcsordulnak.

a) Több tényezős bombázásnak kitéve. Szivárog a gondolataikba, a beszédükbe, a viselkedésükbe.

b) Ha véletlenül beléd akadtak a metróban, és nem vagy kigyúrt 185 centis izomagy, vagy nem nézik ki belőled, lek.rvaanyáznak, és fejhangon elkezdenek ordítani. Köztéri, mindennapos agresszió, ez van a levegőben. És akkor állítsd meg a belendülni készülő kezedet, agyadat, az indulatot - MAGADBAN.

c) életszínvonal-esés

d) folyamatos, két éve tartó pánikkeltés, hergelés

E) EGY OLYAN ORSZÁGBAN, AHOL:
60% a cigánygyűlölők és
15% az antiszemiták aránya.
A pirézeket nem emlékszem, hányan utálják.

A Szadeszban 30% utálja a romákat, 5% az antiszemita. A többit osszátok be.

Add össze: egyre betegebb, kétségbeesettebb és agresszívabb embereket fogsz kapni a végén, akik VEVŐK LESZNEK AZ AGRESSZÍV IDEOLÓGIÁKRA. LEHET, HOGY NEM MEGY CIGÁNYT, MELEGET VERNI (MÉG), DE ÖRÜL NEKI. IGÉNY VOLNA RÁ.

KÉJELEGNEK ABBAN, HOGY MÁS EMBEREK (PL. KATA) FÉLNEK, HA MEGLÁTJÁK A BARNAINGES ÁRPÁDSÁVOSOKAT AZ UTCÁKON MASÍROZNI. EZ SZADISTA ÉS PERVERZ SZEMÉLYISÉGRE VALL.

OK, DE tételezzük fel, hogy a történet CSAK a látványról szól ÉS


3. Mit mond a jobboldal? A látványosságról Gyurcsány tehet: hogy mentse az irháját, mert a valódi problémák elfedése érdekében
a) hagyja őket teret nyerni
b) hogy aztán mutogathasson rájuk


vagy
az ő működésének következménye

Én, és ez itt a lényeg, valójában leszarom, hogy KINEK A HIBÁJA. Hogy az Orbán hergelte így fel őket, vagy a Gyurcsány hagyta így uszulni ezeket önös és szűklátókörű politikai érdekektől vezérelve. A látvány, publicitás fordítva is elsülhet: támogatókat fog szerezni az eszmének. Reklám.

Ha van kétszáz hülye, az nem probléma, ha fölavatnak okt. 23 több ezer gárdistát és gombamód szaporodnak a gárdák az országban, az gáz. Egy paramilitáris gárda nem polgári kör. Az egy paramilitáris szervezet, vagy benne van a pakliban, hogy azzá válik. Erőszakszervezetté. Ez a lényege. Én nem várom meg, míg még több embert vernek meg.


HELYZET VAN - MINT MINDIG -AZT KÉNE MEGOLDANI, a mélyben lapuló egyéb problémákkal együtt, amitől sem azok sem ez nem veszít a jelentőségéből.

Kedves jobboldal: ha ez Fletó műve, hogy hagyja őket szabadon masírozni, kényszerítsük rá együtt, hogy leállítsa a műsort - MERT JELENLEG CSAK POFÁZIK, HAGYJA ŐKET GERJEDNI, ÉS NEM VÉDENEK MEG SENKIT. A MELEG DEMONSTRÁCIÓN SZÁMOS ESETBEN NEM LÉPETT KÖZBE A RENDŐRSÉG, AKKOR SEM, HA EMBEREKET VERTEK. VAJON, MIÉRT NEM?
Tegyétek világossá, hogy nem vagytok rá kíváncsiak, sürgessetek hatékony, a jogállam keretein belül maradó, fellépést.
Mire Orbán hatalomra jut, lehet, hogy késő lesz megállítani a lavinát, és egy teljesen beteg országban találjátok magatokat - EZEKKEL.


De nem ez van. Örültök neki, és ez a legnagyobb gáz. Ezért vagyok ÉN EGY CSEPPET beszarva.

1 megjegyzés:

Toma írta...

Te, amint be vagy szarva. Tudsz még nekem meglepetéseket okozni. Úgy döntöttem, összeesküvés-elméletemet itt osztom meg Veletek. Szóval adva van Fletó, aki időnként leszól a nemzetbiztonságon át, hogy kéne már egy kis szélsőjobbos balhé, elvtársak, mert rosszul áll a szénánk. Milyen érzés, paprikajancsikáim, Fletó karlendítésére ugrálni? Én elkezdeném keresni a viráglocsolás közben Mézga Géza kettősügynököt a helyetekben, különben oda a fajtiszta magyar öntudat.