2007. május 21., hétfő

Peep-shaw: Casanova tanfolyás 2.

Némi kurzusnév-változtatás után következik a tanfolyás következő, a kritikákra reagálva immár jóval rövidebb, második része.

Mit keresnek a nõk egy férfiben? - szól a mai tanmese. Macsózás, szemkontaktus, technokol rapid a hónod alá, lárifári.

Elfojtva "szexista tapír" rohamaimat - mert azt aztán nem keresik, de tényleg, akkor se, ha igen, legalábbis leszel szíves erre még véletlenül se gondolni, vagy legalább lepődj meg, ha mégis - végül arra a megállapításra jutottam, összegezve 476 évre nyúló tapasztalatomat, hogy mindig mást, mint amit éppen képzelsz.
Nem egy sok vonatkozásban rövid nőm várta volna el, hogy amellett, hogy Don Juan keresztezve Tarzannal és Albert Einsteinnel kismiska hozzám képest, lehetőleg magas szinten olvassak az elméjükben. Vagyis egy olyan intellektuális társalgást folytassak velük, amiben úgy kell azt válaszolnom, amit jóelőre kitaláltak, hogy nem is tudom a kérdést.

Ez egy ideig megfeszített munkát igényel, de egy idő után rutinból, csípőből lenyomod a feladványt a kozmetikai-reklámokból előtipegett modern kozmotyúkok korában. Azokon a csajokon érdemes esetleg hosszabb távon elgondolkozni, akiket nem bírsz hová tenni, másodjára, vagy harmadjára se.

Végül kellő gyakorlat után lehet jutni odáig, hogy már semmin nem lepődsz meg, azon se, ha mégis.

Tanulságképpen hadd szolgáljak egy gyakorlati példával. Dühös nőt vízionáljatok magatok elé, hogy miért, az most teljesen mindegy (ha olyanjuk van, a többségnél tényleg nem oszt nem szoroz). Közel a toporzék, és éppen fedezéket keresel a minden bizonnyal gyönyörű szemeiből sütő gömbvillámok elől. Vészhelyzet. Majd közli veled, hogy azt '"most már inkább" ne. Mindegy mit akartál, eszedbe ne jusson. Felhívni még egyszer, virágot vinni, esetleg megszerelni a kocsiját, érte menni a plázába, színházba vinni, mittudom én.

Itt érdemes gyanút fogni, és a felsoroltakból legalább hármat-négyet végrehajtani. Ez a NEM ugyanis egész pontosan azt jelenti, hogy KURVÁRA. És nkem elhiheted, vérig lesz sértve - teljes joggal - ha kihagysz valamit.

És ne feledjétek, továbbra is a legfontosabb a nő élvezete.

Pace

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bár ez a szöveg is kétségtelenül hímsoviniszta, abban kénytelen vagyok igazat adni, hogy sokszor nem tudom, mit gondoljak, a legnagyobb jóindulattal se. Ugyanis az van, hogy folyton kombinál - én nem akarok általánosítani - és sokszor fogalmam sincs, hogy akkor hányadán állunk.
Ez tényleg lehangoló, hogy nem érem fel ésszel. Ez van. De azért álalában elnéző velem, szerencsére. Látja, hogy próbálkozik ez az alsóbbrendű életforma.

Kata írta...

Jajistenem, detudlak én benneteket sajnálni...
Hülyék. Biztonság, gondoskodás, szeretet, az kell.

Ignis Ardens írta...

Tudnám, mi volt EBBEn a hímsoviniszta???:-D

Manna írta...

Namost, dragam, az, hogy a nok ilyen ki meg beszamithatatlan, irracionalis lenyek, az apad szovege. Ova intelek tole.
Anyad.

Toma írta...

Hallgass anyukádra...

Boda írta...

Elnézést, de nők holisztikus (minden mindennel összefügg, amivel meg nem, azzal aztán tényleg) világlátásáról azért vannak tapasztalataink.

Kata írta...

Csak az agyadat kapcsolnád ki Boda, néha:))

Ignis Ardens írta...

Az irracionalitásnak is megvan a maga helye az univerzumban. Nem akart pejoratív lenni, minthogy nem is az. Különösen egy olyan seggfejtől, mint én, aki már nem élne a szertelen és imádnivaló irracionalitásotok nélkül.

Névtelen írta...

Cool.

Boda írta...

Kata: gyere ide, megbeszéljük:-D