2007. május 23., szerda

Havi szavazás az ingyen sörről

A szavazás eredménye a következőképpen alakult:

Akartatok volna ingyen sort?

Nana (8) 31%
Nem, Isten ments (3) 12%
Csak ha nem az adofizetok fizetik (1) 4%
Fizesse az AB es az OVB (3) 12%
Inkabb legalis marijuanat (7) 27%
Csak hetvegen (1) 4%
Penteken is (3) 12%


Ez megerősíteni látszik Heumann elvtárs lényegretörő véleményét, miszerint a blog szűk, ámde kitartó olvasóközönsége - élén a szerzővel:-D - mély morális válságban van. Köszönet Heumann elvtársnak a pontos és precíz megfogalmazásért, mert mi is látszik ebből a szavazásból?
Az elenyésző kisebbség. Vagyis azok elenyésző kisebbsége, akik NEM szeretnének opportunista, piacromboló módon ingyen sörhoz, vagy más nem kevésbé ártalmas droghoz jutni.
LÁTSZÓLAG se a mariska nyert. Vagyis, ha figyelembe vesszük azokat, akik CSAk hétvégén vagy pénteken is ingyen kapni a sört, valójában a sörhasú alkoholisták 47%-os elsöprő győzelmet arattak a legális marihuana alig 27 %-os támogatottságával szemben. A megfelelő sörügyi, parlamenti bizotságban - figyelembe véve KGB, független szakértőnk javaslatát - ezt megfelelőképpen figyelembe kell venni. Vagyis szegény Léderer mellé minimum két Pettkót kell beültetni.
Köszönöm mindenkinek a lelkes részvételt!
Baráti üdvözlettel: Ignis Ardens

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mi ebbol a tanulsag?

Amit mar eddig is tudtunk, azaz, hogy minden nepszavazast hasra lehet vagni egy ravaszul feltett kerdessel.

Lasd be Ignacz, ez a valasztas, igy, ebben a formaban komoly egzisztencialis valsagba sodorhatja meg az erosebb idegzetueket is.

kgb

Manna írta...

Nem szavazhatnatok inkabb arrol, Andriskam, hogy mivel kivantok hozzajarulni erdemben a vilagegyetem fejlodesehez? Mert gyanitom, hogy sehogy.
Anyad.

Névtelen írta...

Kunzler, tájékoztatlak arról, hogy Karin megtalálta a blogodat. Ehhez tartsd magad.

Toma írta...

Én is mély válságba kerültem, az az igazság...

Kata írta...

Én tizenhat évesen álltam le ezekről a szarokról, ti mikor fogtok???

Névtelen írta...

Errol lemaradtam, a francba...

Ignis Ardens írta...

Kata: attól függ, mit értesz leszokás alatt...

v.e. mivel nincs se pornó, se ömlesztett erőszak a blogon, csak a real world itt Észak-Balkánon, nem látom be, miért ne nézegethetné akár egy 13 éves lány, ha már ez a szar itt a kulturális öröksége.

A drogról meg inkább velem (velünk) vitatkozzon, mint a segghülye osztálytársaival (Stuttgart again rulez), akik két éve nyomják az exstasyt. Nézetei - véleményem szerint - e tekintetben szilárdak. Egyébként te se voltál absztinens - úgy rémlik.

PS honnan veszed, hogy nem az Isten mentsre szavazott volna:))?

Ignis Ardens írta...

Édes, szavazhatunk arról, hogyan kívánunk hozzájárulni a világegyetem fejlődéséhez, de ne hidd, hogy nem jutnánk érdekes eredményre...

Névtelen írta...

Ti nem voltatok akkora válságban, mint mi. Kettőnknek kellett leadni egy szavazatot...