2007. május 17., csütörtök

Peep-shaw sorozat: Casanovak előre 1.

Hogy ne röhögjem betegre magam, meg kellett kapaszkodnom a szék támlájában.
Idézet következik:

„András, ez a jótanács nagyon fontos a csajozásnál
Szia András!
Gondolkoztál már azon, miért van néhány, egyáltalán nem nagy szám pasinak, olyan gyönyörű barátnője? Mi a fenéért vannak azok a jó csajok ilyen pasikkal?”

Nem, de ez lehet, hogy azért van, mert a csajok 90%-a, ha rávigyorgok, maga mögé hajítja ami még rajta van, bár nem tartom magam éppen nagy számnak. Kamaszkorom alapélménye pedig az volt, - hiába, így voltam genetikailag kódolva - hogy egy jó részük azért tud, alapszinten, úgy értem, alapfelfekvésben érdekelni. Az élmény kölcsönös volt, a felfekvés is.

„És az nem hihetetlen számodra, hogy mennyi idõt töltünk különbözõ dolgok megtanulásával, de azon még csak nem is gondolkozunk el, hogy megtanuljuk, hogyan kell egy nõt elcsábítani? Pedig ez a tudás is, mint minden más, megtanulható! Nekünk pedig pont ez a célunk, hogy megtanítsuk neked, hogyan kell elcsábítani a nõket!”

Nekem, ez jó. Namost, MézgaGéza, személyes tapasztalat, hogy ez vagy van, vagy nincs. Ezen nem gondolkodni kell, ezt nem tanulni kell, hanem CSINÁLNI, BM. Együtt kell rezegni az univerzummal. Még beszélni se kell hozzá. Genetikailag vagy kódolva.
Nem tanácsolnám az elmélyült elméleti képzést. Még átlag alatti IQ-val is felismerhetően nagyon átlátszó eredményekhez vezet. Be yourself, no matter what they say. Nő annyi van, mint égen a csillag, ÉS FANTASZTIKUSAK, EGYTŐL EGYIG - véltem én 16 éves fejjel, amikor átlagban kettőt próbáltam leszedni magamról és a gitárról egy-egy buli után. Noblesse oblige, gondoltam, és megtettem minden tőlem telhetőt, hogy kölcsönös megelégedéssel távozzunk. Nem nagyon fordult meg a fejemben, hogy nem rezgünk ezen a téren egy hullámhosszon. Szerintem nekik se.

Mire 18 lettem már árnyaltabb képet alkottam, úgy a 138. megvoltot követően.

Erről jut eszembe, viszont érdemes tenni róla, hogy érdekeljed őket, vagy bárkit ezen a szargolyón, Abszurdisztánban- ehhez mondjuk, nem árt, ha némi érdeklődést ki bírsz csiholni magadból, úgy általában a világ és a nők iránt. Főként, ha nem érzed azt, hogy akivel szemben ülsz per pillanat a világ legcoolosabb csaja, minimum bizonyos számokkal körülírható tekintetben, hagyd a francba. A csömör ordít.

„Ahhoz, hogy sikered legyen a nõknél, nem kell, hogy jóképû legyél, sem az, hogy sok pénzed legyen. (Ezek persze nyilván segítenek, de egyáltalán nem ezek a legfontosabbak!)”

Naná, mert a rezgés a fontos.

„Amire szükséged van, az nem más, mint néhány alapvetõ információ arról, mit is keres egy nõ egy férfiben, mit kell tegyél ahhoz, hogy a nõk vonzódjanak hozzád!”

Hát, ez az, hogy semmit, csak aztán győzd magadról levakarni őket. Megérzik, ha rajonganak értük. Erre kiváló szenzoraik vannak.

„Elõször is tudnod kell, hogy a nõk teljesen máshogy mûködnek, mint a férfiak. Oké, ezt eddig is tudtad, de amibe talán még nem gondoltál bele, az hogy a nõk tényleg NAGYON máshogy mûködnek...”

Gondolj menstruáló anyádra, mindjárt képben leszel.

„A legtöbb férfi valahogy úgy képzeli el álmai randiját, hogy egy bombanõ "elkapja" és olyan fantasztikus szexben részesíti, amit eddig elképzelni sem bírt.”
Néha kell kompromisszumokat kötni. És bunkózni nem lehet velük, semmilyen körülmények között. Inkább nyisd ki előtte az ajtót, és ne hagyd feministázni, ő se arra vágyik. De azt még senki se kérte ki magának, hogy látta rajtam, hogy kell (ha ő is akarja). Nagyon. Ja, és hogy a klasszikusokat idézzem, genetikailag kódolt sorstársaim: „Nálam legfontosabb a NŐ élvezete.”

„Ha a nõ intelligens, kedves, elragadó a személyisége, stb. az jó, de egyáltalán nem ez a legfontosabb, nem igaz? :-)”

Engem, mindennek ellenére, egyedül a nők nem adtak fel soha. Ez fényesen bizonyítja imádnivaló irracionalitásukat. Akkor is ragaszkodtak hozzá, amikor én egyetlen racionális érvet sem tudtam volna felhozni magam mellett. Intuitív zsenik.

„Nos, a legtöbb lány esetében ez teljesen máshogy van! Õk olyan férfivel szeretnének randizni, aki bókol nekik, szereti õket, és aki mellett biztonságban érezhetik magukat. Elég régimódinak hangzik, de ez az igazság.”

Értsd: 3 nap után elképzeli, hogyan fogtok családot alapítani. Nem vicc. Időben kell lépni.
Aztán elmúlik. De az tény, hogy már csak azért sem érdemes futtatni őket, mert nincs rosszabb, mint egy nő, aki nem érzi magát biztonságban. Inkább rúgd ki, egyszerűbb és őszintébb. És főleg, kevésbé szadista.

„Persze a nõknek is számít a kinézet és a szex is, de sokkal, sokkal kevésbé, mint nálunk, férfiaknál. Sokkal inkább vannak egy olyan férfivel, aki kedves hozzájuk, szereti õket.”

Elnézést a gyengébb idegzetű idealistáktól, de nem becsülném le a nők szex iránti őszinte és dicséretes elkötelezettségét. Engem sokszor - pozitívan - meg tudtak lepni azzal, milyen tempóban rángatják le a gatyámat. Nem bántam, ők se. És nem gondolom, hogy ebben lenne bármi sértő rájuk nézve.

Szűzlánnyal pedig kétszer volt dolgom mindösszesen életemben, fel is írtam a naptárba, mindkétszer annyira meglepett, hogy az egyiket aztán el akartam venni. A másikat szerencsére nem.

„A legfontosabb dolog a csajozásnál az, hogy megadd a nõnek, amire vágyik!(Ne pedig azt, amire csak te hiszed, hogy vágyik.)”

A spanyolviaszt lásd fent.

„Következõ levelünkben, melyet holnap (2007-05-18) reggel küldünk el neked, ezt fogjuk részletesen tárgyalni: Mit keresnek a nõk egy férfiben?
Üdvözlettel: A CsajozasiTanacsok.hu csapata”

Már alig várom, komolyan:-D.
Ld. Bővebben: http://www.csajozasitanacsok.hu/?cikk=87
Nem én írtam, nehogy megvegye valaki. Én szóltam.
De minden épelméjű csajnak hasznos lehet tudni, hogy pontosan mely mondatok után fogják végérvényesen menekülőre.

Pl.: "És, talán tiltja a vallásod, hogy más férfiakkal teázz? Ahh, értem, tehát akkor most tilos más férfiakkal beszélgetned? Nem randizni hívtalak, csak egy teára, nem hiszem, hogy ez ellen bármi kifogása lenne a barátodnak. Én legalábbis biztos nem tiltanám meg neked, hogy más fiúkkal teázz, amíg csak teázol velük..."

Mindjárt behányok, tényleg.

11 megjegyzés:

Toma írta...

Kunz, MB, ahogy anno hívtunk, ez nagyon súlyos...

A kurvázásnak én sem vagyok híve, DE TEÁRAA???
Ki a ... BÁNAT akar velük TEÁZNI?

Megnéztem, ezek az okosságok csökkentett áron kerülnek 16000-be. Ennél már hátulgombolós, pisis óvodáskorában is többet tud az ember a nőkről.
Legalábbis, Nekem, úgy rémlik
Császár

Kata írta...

Tudod mi vagy te? Egy szexista tapír!!!
De imádlak.

Kata írta...

MosT ÉRTEM EL A VÉGÉRE, HOGY LEHET ILYEN KÖCSÖGDUMÁT KIAGYALNI????
reggelizni akartam, kösz, Kunz

Kata írta...

Szerintem nem két nő lógott rajtad, hanem minimum nyolc.

Aztán, amikor meg éppen nem lógott - akkor kezdődtek áám a hercehurcák

És még azt akarom veled közölni, hogy továbbra is akkora az egód, mind egy óriáskakaduval keresztezett indiai elefántnak

Boda írta...

Csak arra lennék kíváncsi, Kunzler, hogy jutott hozzád ez az iromány? Feliratkoztál a levlistájukra? Kinézem belőled, amekkora állat vagy:-D
És hogy jutottál a site-ra, az ingyenes freestream.hu hard core pornó tévéről?
Az nem lőtte be kellőképp a színvonalat, kerestél valami ütősebbet?

Boda írta...

Szóval még annyi, hogy nem úgy volt, hogy te már ilyen monogám és lehiggadt életet élsz???

Névtelen írta...

note to self: Vigyazz mit kivansz, mert a vegen meg valora valik.

Abban egyetertek Kataval, hogy szinte belefaradtam mire a vegere ertem. Azt az oltari nagy arcodat neha maig nehez elfogadnom.

Nem mintha nem tudnam, hogy egy szemernyit sem loditasz, de ettol valahogy nem erzem magam jobban.

Fulladj meg :-)

kgb

ui: 16 rugo? azert eleg magas lec, ha azt vesszuk, hogy az idealis celkozonseg a 14-16 eves Beluska a gimibol. Foleg, hogy erre nem nagyon fog anyucitol penzt kerni :-)

Névtelen írta...

Enyhén retardált, hímsoviniszta szöveg. Gratulálok.

Ignis Ardens írta...

Tehetek én róla, hogy ilyen k.va hosszú a szöveg?

Boda: Egyébként megtértem, valóban. Állítólag.
A nevezett site -robi366? - on, ahol beléjük botlottam képzeld van online Dunatv is, nem tűnt fel?:-D

Pace

Névtelen írta...

Megtértél, mi, Kuncz?
Van nem hivatalos álláspont is?

Ignis Ardens írta...

Ikrek: Nincs